Gebruiksvoorwaarden

**Gebruikersvoorwaarden Marbor Webshop**

*Laatst bijgewerkt op: 25-08-2023*

Welkom bij de Marbor Webshop! Voordat je gebruik maakt van onze diensten, verzoeken wij je vriendelijk om deze gebruikersvoorwaarden zorgvuldig door te nemen. Deze voorwaarden vormen een juridisch bindende overeenkomst tussen jou als gebruiker en Marbor Webshop. Door gebruik te maken van onze website en diensten, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dien je geen gebruik te maken van onze webshop.

**1. Aankopen:**
Alle aankopen die je doet via de Marbor Webshop, zijn onderhevig aan beschikbaarheid. We behouden ons het recht voor om op elk moment producten of diensten te wijzigen, te vervangen of te verwijderen. Prijzen zijn vermeld in de door ons aangegeven valuta en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

**2. Betaling:**
Betalingen voor aankopen worden verwerkt via de door ons aangeboden betalingsmethoden. Door een aankoop te doen, ga je akkoord met de betalingsvoorwaarden en eventuele toepasselijke kosten.

**3. Verzending en Levering:**
We streven ernaar om aankopen binnen de opgegeven termijnen te verzenden en te leveren. Houd er rekening mee dat verzending en levering kunnen variëren afhankelijk van je locatie en andere factoren.

**4. Retourneren en Restitutie:**
Raadpleeg ons retourbeleid voor informatie over het retourneren van producten en restituties. We behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren als ze niet voldoen aan onze retourrichtlijnen.

**5. Gebruiksbeperkingen:**
Je stemt ermee in om de Marbor Webshop niet te gebruiken voor onwettige of verboden doeleinden. Het is niet toegestaan om onze website te gebruiken op een manier die schade kan toebrengen aan onze systemen, andere gebruikers of derden.

**6. Intellectueel Eigendom:**
Alle inhoud op de Dynter Webshop, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en software, zijn eigendom van Dynter of onze licentiegevers en worden beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

**7. Wijzigingen in de Voorwaarden:**
Dynter behoudt zich het recht voor om deze gebruikersvoorwaarden op elk moment bij te werken of te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig terug te keren naar deze pagina en de voorwaarden te controleren.

Dank je wel voor het lezen van onze gebruikersvoorwaarden. We hopen dat je een geweldige ervaring hebt tijdens het winkelen op de Marbor Webshop! Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

*Door gebruik te maken van de Dynter Webshop ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden.*