Retourneren

Vanaf het moment dat je je bestelling ontvangt, heb je 30 dagen de tijd om je artikel te retourneren. U heeft dan 14 dagen de tijd om het product te retourneren overeenkomstig met de wet op verkopen op afstand (artikel 7:5 BW).

Na ontvangst, indien het artikel compleet en ongebruikt wordt geretourneerd, zal het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het verzenden van uw retour zijn voor eigen rekening.

Wij streven ernaar om uw retour artikel binnen 14 dagen na ontvangst te verwerken. Mocht dit langer duren kunt u contact opnemen met uw bestelnummer.

Je retour dient – indien redelijkerwijs mogelijk – op dezelfde wijze aan ons te worden geretourneerd als dat je deze hebt ontvangen. Wij verzoeken je in de tussentijd zorgvuldig met de producten en de verpakking om te gaan.

Download hier het retourformulier. Voeg deze toe aan uw retourpakket. Zonder dit formulier kunnen wij niet garanderen dat uw retourzending goed kan worden verwerkt.

Retouradres: 

Dit kun je niet retourneren

  • Cadeaubonnen en -kaarten
  • Artikelen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet retour mogen (waarvan de verzegeling is verbroken)
  • Artikelen die op maat/persoonlijk gemaakt worden.