Levering

Levertijd
Indien je op maandag t/m vrijdag en zondag voor 22:00 uur besteld, ontvang je je bestelling de volgende dag al in huis!

Verzendkosten
De verzendkosten binnen Nederland zijn GRATIS. Voor bestellingen buiten Nederland  land worden de verzendkosten bij het afrekenen berekend. 

Volg je bestelling
Na het verzenden van elke bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin de track & trace code om je bestelling te volgen.

Verzending
De bestellingen binnen Nederland worden als pakket verzonden met DHL. Op het moment dat je order verzonden wordt ontvang je een e-mail met daarin een track & trace code. 

Indien de vervoerder niet in staat is je bestelling de 1e keer af te leveren zal de vervoerder een 2e keer terugkomen. Mocht de 2e poging niet succesvol zijn ontvang je per e-mail een bericht waarmee je jouw bestelling kunt afhalen bij een pick-up point in de buurt.

Vertraging van je bestelling
Als je bestelling wel verzonden is maar je hebt deze nog niet ontvangen, kun je het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet DHL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heb je je bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we je om je ordernummer te vermelden in je bericht.

Verkeerd adres/postcode/huisnummer opgegeven
Indien je een verkeerd adres, huisnummer of postcode bij je bestelling invult en het product niet bij je wordt bezorgd en het product wordt ook niet door de transporteur aan ons retour gezonden, zul je helaas het product opnieuw dienen te bestellen en te betalen. Mochten wij het product op een later moment alsnog retour ontvangen zullen wij je uiteraard het door jou betaalde bedrag terugbetalen. Indien het product alsnog aan ons retour wordt gezonden en wij het opnieuw aan je toe moeten sturen, zullen de dan te maken verzendkosten bij je in rekening worden gebracht. Deze verzendkosten zul je dan eerst moeten voldoen, waarna het product opnieuw aan jou zal worden toegezonden. Dit proces kan echter wel enkele dagen tot drie weken duren.